Skúsenosť s partnerom

Skúsenosť s partnerom

7.7.2024 Vyp Od


Masáže sú rôzneho charakteru. Medzi tie príjemnejšie patria erotické masáže. Najčastejšie spomínanou je práve tantrická masáž. V čom spočíva? Predsa tu tantra existuje už veľmi dávno, no zatiaľ sme o nej veľmi nepočuli. Pre čo je taká tajuplná? Možno to práve teraz zistíme spoločne. Tantra pochádza z Indie. Tieto korene boli už z dávnych čias, kedy sa tantra venovala duchovnému spojeniu tela a mysle. Práve pre to ju navštevovalo toľko veľa rôznych ľudí aj s rôznou kultúrou. Každá krajina má inú kultúru a India obzvlášť. Indické kultúrne zvyky pramenia z duchovnosti. Uznávajú boha, ktorý im dodáva silu.

masážny salón

Práve z tantry sa vyvinula tantrická erotická masáž. My sme si ju už prispôsobili podľa svojich predstáv. Spojili sme niečo úžasného dohromady. Odpočinok a erotiku. Je to vynikajúci spôsob, ako nájdete samého seba. Pocity budete mať veľmi príjemné, ak sa rozhodnete navštíviť tantrický salón. Ja som mala reálnu skúsenosť. Objednala som sa na tantrickú masáž aj s partnerom. Je to človek, ktorý pre mňa veľa znamená a chcela som s ním zažiť niečo iné ako bežne zažívame. Práve na tantrickú masáž sme sa podujali. Bolo to dlhé prehováranie, kým môj partner súhlasil s tantrickou masážou.

masáž

Akonáhle sme vstúpili do masážneho salónu, zmenil názor. Páčilo sa mu tam. Atmosféra bola pre nás fascinujúca. Už dlho sme nevideli takú romantiku okolo seba. Hneď sme sa začali masírovať. Pri nás bola aj masérka, ktorá nás navigovala, čo máme robiť. S partnerom si úplne rozumieme, takže sme si verili. Spájalo nás to čaro okolo nás. Tento pocit sme mali po celú dobu tantrickej masáže. Určite na ňu pôjdeme znovu, pretože nielen ja, ale aj môj partner bol z nej celý rozčarovaný. To som na ňom nevidela už veľmi dávno. Práve tantrická masáž náš vzťah ešte viac spojila. Sme súdržnejší a naše skúsenosti ďalej držíme v tajnosti pred okolitým svetom.